Добијте до 12% загарантиран кеш бек на сите купувања секаде!

  Сега и со двоен кеш бек во Ист Гејт Мол!


ЗАГАРАНТИРАН КЕШ БЕК

Единствено со Вашата НЛБ haPPy кредитна картичка добивате до 12 % кеш бек во рамките на партнерската мрежа и 0,6% загарантиран кеш бек на сите останати купувања. Едноставно, штедите со секоја трансакција и во секое време.

ДВОЕН КЕШ БЕК ВО ИСТ ГЕЈТ МОЛ

Од 20.04 до 31.10 добивате двоен кеш бек со секоја трансакција во која било продавница во Ист Гејт Мол. Искористете ги поволностите и добијте двојна заштеда. Повеќе детали на https://happydoublecashback.com/.

Каде да аплицирате

Аплицирајте за картичката во експозитурите на НЛБ Банка и во продавниците на НЕПТУН.

5% Cash back
/