Вистинска картичка за среќа НЛБ – haPPy кобрендирана платежна картичкаЗАГАРАНТИРАН КЕШБЕК

Среќа е кога секое купување претставува вистинско задоволство. Со haPPy кобрендираната картичка добивате загарантиран кешбек до 8 % на секоја трансакција. Единствената картичка која ви е потребна за секојдневно купување.

ГОЛЕМА ПАРТНЕРСКА МРЕЖА

Купувајте и искористете ги поволностите во рамките на партнерската мрежа која брои преку 150 трговци и повеќе од 550 продажни локации.

Каде да аплицирате

Аплицирајте за картичката во експозитурите на НЛБ Банка и во продавниците на НЕПТУН.

5% Cash back
/