Fitoni deri më 10% cash back të garantuar për të gjitha blerjet, kudo!

 Kursim i zgjuar me kartelën tuaj NLB haPPy!


DYSHE KESHBEK

Vetëm me kartelën tual NLB haPPy fitoni deri më 10 % në kuadër të rrjetit të partnerit dhe cash back i garantuar prej 0.6 % në gjithë blerjet e mbetura. Thjesht, kurseni me çdo transakcion më çdo kohë.


RRJET I MADH I PARTNERËVE

Blini dhe shfrytëzoni lehtësimet në kuadër të rrjetit të partnerëve e cila numëron mbi 200 tregtarë dhe 1.000 lokacione të shitjes.

KU TË APLIKONI

Për kartën aplikoni në ekspoziturat e NLB Bankës dhe dyqanet NEPTUN

5% Cash back
/